Overblik over den kommende måneds aktiviteter

Jette Vangslev, 23. august 2017

Kære alle
Næste tirsdag den 29. August er der ikke gardenhood.

Istedet for er der høstmarkeder. Ved Høstmarked den 3. September viser Jette V rundt i gardenhood i Geografisk have og senere samme dag tager alle som har lyst på udflugt til gartneriet Rødmosegaard i Tiufkær. Vi mødes ved Godset kl. 14 og fordeler os i et passende antal biler. Ragnhild, Ole og Lene S tager afsted kl. 12 og deler materialer ud.

Den 5. September er der gardenhood kl. 17–19, hvor temaet er høst og frøsamling

Den 7. September inviterer Jette V og Merethe Due Paarup, byrådsmedlem for Venstre til samtalesalon i Væksthuset i Geografisk Have om Økologi fra kl. 19–21. Alle er velkomne.

Den 10. September kommer Mutikultihaverne og besøger os i Gardenhood kl. 10. Villy viser rundt og han vil gerne have en med. Hvem melder sig?

Den 16. September tager Villy og Lene C til et arrangemnet i Legeparken for at byde nye udlændinge velkommen og fortælle om vores tilbud om at møde danskere over et urtebed.

tirsdag den 26. September er der gardenhood kl. 17–19. Her skal vi gøre haven vinterklar med møg, og jorddække. Og måske skal vi opsætte flere bedekasser. Dejligt med mange hænder den dag. Jette laver aftale med Geografisk have.

Søndag den 8. oktober kl 15.00 afslutter vi en dejlig aktiv sæson med temaet: sommeren på glas, tørret og røget og om hvordan man opbevarer sine grøntsager i kule. Alle tager en smagsprøve med af det vi har produceret og konserveret. Lui vil vise os hans opbevaringskule
Sted: Lui Pansler, Agtrup Midtskovvej 118, 6091 Bjert, 2392109

Lørdag den 28.oktober afholder Praktisk økologi »Mere liv i haven festival« i Holbæk med over 40 forskellige workshops. Se mere og tilmeld dig på www.oekologi.dk

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider