Sanketur og vild middag

Jette Vangslev, 8. juni 2021

Mandag den 28. juni 2021 kl. 17:00 til 20:30. Det foregår i bålhytte-shelteret i Stenderup Midskov, Mørkholtvej, 6092 Sdr. Stenderup. Vi mødes ved P-pladsen kl. 17.00.

Vi holder fyraftens Vild Middag hvor vi sammen med Thomas Laursen fra www.wildfooding.com skal ud at finde og tilberede mad fra naturens spisekammer. Thomas har mange års erfaring med at formidle vild mad og er til daglig professionel urtesamler for nogle af de bedste restauranter i verden. Ud over vilde ingredienser, består middagen af økologiske råvarer og fisk.

Vi starter med at sanke i området i ca. 1,5 time, herefter er der organisering af fælles madlavning, hvor Thomas på bedste TV-kokke stil har forberedt noget på forhånd. Vi tilbereder maden over det store bål i midten af shelteret. Det vil være spisning med løbende tilberedning af 4–5 vegetariske retter suppleret med fisk. Vi spiser ved langborde under shelteret. Arrangementet afvikles uanset vejret.

Prisen er 100,– kr. pr person. Din tilmelding er først godkendt når du har sendt 100 kr. til Jette på mobilepay 24201062. Skriv »vild middag« i kommentarfeltet. Vi kan max være 30 personer, så det er først til mølle.

Thomas vil også sælge bøger, gin, plakat samt et udvalg af naturvin og kombucha til fair priser.

Medbring:

  • Påklædning efter vejret.
  • Egen service (tallerkenener, bestik og glas) med. til middagen + urtekniv eller saks.
  • Egne drikkevarer

Vil du vide mere?

  • info om Thomas Laursen her: www.wildfooding.dk
  • Vores Natur: www.voresnatur.dk

Vi glæder os til at se jer i skoven og ved vandet!

Mange hilsner
Jette, Ole og Thomas.

Arrangementet er støttet økonomisk af Vores Natur. Det er formålet at bringe danskerne tættere på naturen, og åbne op for de mange muligheder der i naturen. I dette tilfælde at formidle at det spiselige der vokser lige uden for vore vinduer

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider