Staudesøndag

Thomas Nielsen, 5. maj 2017

Hej. Selvom der er lidt bonderøv over det hele herude, så bor Frank her ikke :o)

Men vi vil stadig gerne invitere til en praktisk blomster/staudesnak. Vi har et meget forsømt staudebed, som trænger til en hjælpende hånd. Planen er at grave bedet igennem og få styr på løg og rodklumper.

Det generelle princip i haven er, at planterne gerne både må være smukke og smage godt eller være gode til bier som minimum. Der står i øjeblikket krybende læbeløs, fredløs, storkenæb, hvid okseøje, gemserod, stor konval, alunrod, påskeklokke, kobjælde, nogle stænglede asters, en orange daglilje, blå iris, tusindstråle, knopurt. Vi er på udkig efter stauder, der kan holde stand og skabe et tæt bunddække, men ikke tager over. Måske er det bare et par georginer eller nogle af alle frøene fra planlægningsmødet, der skal i jorden.

Kom frisk med et par arbejdshandsker og en delt staude. Tag gerne en greb med. Vi ses kl. 15–17. Vi vil gerne give en kop kaffe og kage, men det kræver, at vi har en idé om, hvor mange vi bliver. Meld ind til 40 55 65 60. Adressen er Flauenfeldvej 8, 6640 Lunderskov.

Mvh Karen og Thomas

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider