Tak for Gardenhood sæson 2019

Jette Vangslev, 1. september 2019

Tirsdag var næsten sidste dag i Gardenhood i 2019. Vi høstede og evaluerede. Evalueringen kan læses nedenstående. Vi mødes dog til vinterklargøring tirsdag den 8. Oktober kl. 16/17.

Det bedste:
Fællesskabet
Godt med makkerpar nye og gamle
Inspiration med hjem
Se tingene fra jord til bord eller fra frø til høst
Man bliver klogere
Surdejsbollerne
Bålmad aftenen
Bønner, jordbær, rødbeder, kartofler
Der er plads til alle

Kunne være bedre:
Vi er for mange
Flere is
Blande blomster og grøntsager
Faste hold, ansvar for et bed, så man bliver ekspert på netop denne grøntsag. Flydende hold som nu er også en fordel, hvor man lærer flere at kende
Planlægge noget mere efter højde
Det kan være mange informationer/instruktioner man skal kapere
Roderi i den spiselige blomster del

Nye ideer:
Forskellige opbindingsmetoder til ærter og bønner
Nye afgrøder til det nye klima fx chilli
Adoptere en afgrøde fra frøsamlerne
Flere gamle sorter
Forspirring
Mere udveksling omkring brug at afgrøderne i køkkenet
Teori undervisningsgange i januar
Strukturerede formidling til havens gæster i forbindelse med grillaftenerne
En grøntsag pr aften, som gennemgås grundigt fra jord til bord
3 personer der hver gang har kompost/jorddæknings/gødningstjansen
Bruge en aften i GH’s krydderurtebed
Pasning af nabohaven

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider